Facebook

Rumeli Balkan Federasyonu Kurucu ve I. Dönem Genel Başkanı Özcan PEHLİVANOĞLU'nun açıklaması

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Share this history on :
KAMUOYUNA SAYGILARIMLA...

Değerli arkadaşlar,

Bu günlerde içinde adımın bulunduğu bir davetiye Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği tarafından Rafet Ulutürk imzalı olarak toplumumuza dağıtılmakta veya internet üzerinden davet yapılmaktadır.

Bu davetiyede, ismim bilgim dışında kullanılmış olup, davet sahibi kişi ile birlikte olmam veya anılmam; asla kabul edemiyeceğim bir davranıştır.

Şöyle ki adımı iznim ve bilgim dışında kullanan Rafet Ulutürk adlı şahıs, beni, kurucusu olduğum Federasyonumuzu, Yönetim Kurulu Üyelerimizi ve camiamızın saygın kişilerini kast ederek kısa bir süre önce her türlü edep ve adap sınırını aşarak olur olmaz yerlerde aleyhte yazılar yazmış, şahsım üzerinden mensubu ve yöneticisi olduğum partime laf uzatmış, asılsız itham ve iftiralarda bulunmuştur.

Ne olmuştur, ya da hangi oyunun maşasıdır ki, şimdi bu şahıs bilgim ve iznim olmaksızın adımı kullanmak ihtiyacını hissetmiştir, kamuoyunun takdirlerine sunuyorum.

Şahsımı, camiamızın önde gelen saygın insanlarını ve kurumlarını, siyasi partimi, Bulgaristan Parlamentosunda yüzbinlerce insanın temsilcisi olan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisinin değerli Başkan, Yönetici ve milletvekillerini ar ve haya duygularını hiçe sayarak rencide eden, önüne gelene yalan beyanlarla laf atan; hangi amaca ve kime hizmet ettiği belli olmayan bu şahıs ve onun gibi olanlarla beraberlik içinde olamayacağımı bilmenizi isterim.

Bu tip insanlara hak etmedikleri itibarın gösterilmemesinin gerektiği düşüncesiyle, bu davete katılmayacağımı değerli bilgilerinize sunar, adımı izinsiz kullananlara karşı her türlü yasal başvuru ve tazminat haklarımı kullanacağımı bilmenizi ister, hepinizi saygıyla selamlarım.

Av. Özcan PEHLİVANOĞLU
Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (RUBASAM) Başkanı
Rumeli Balkan Federasyonu Kurucu ve I. Dönem Genel Başkan
MHP MYK Üyesi